tisdag 16 november 2010

Perussuomalaiset eivät kuulu Keskiryhmään

Svensk Ungdom tukee Keskustanuorten kannanottoa, jossa todettiin, että rasistien kanssa veljeilevillä ei ole asiaa Keskiryhmään (julkistettu 4.11.2010).

- Olemme hämmästyneitä siitä, että Perussuomalaiset Nuoret väittävät heidän edustajansa yrittäneen tehdä yhteistyötä Keskiryhmän kanssa Pohjoismaiden Neuvoston nuorten kokouksessa. Tätä ei todellakaan ole tapahtunut. Me saimme ainoastaan kuulla hänen mielipiteensä ruotsin kielen asemasta Suomessa.


Perussuomalaiset ovat Keskustan kautta saaneet yhdelle edustajalleen varajäsenpaikan Pohjoismaiden Neuvostossa. Puolueena perussuomalaiset ei kuitenkaan ole mukana Keskiryhmässa, tai Mittengruppenissa, kuten ryhmää ruotsiksi kutsutaan. Puolueen mukanaolosta keskiryhmässä päättävät ryhmässä jo olevat jäsenpuolueet, eivät Perussuomalaiset itse.

Perussuomalaisten täytyy ensin oppia tekemään politiikkaa ja opiskella eri organisaatioiden toimintaa ennen kuin he ryhtyvät syyttämään toisia törkeästä vaalipelistä tai marisemaan vääryydestä heitä kohtaan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar