torsdag 7 april 2011

tavel-tv och mötessabotage

Under tiden som vi väntar på att rösterna räknas här på Sydkustens landskapsförbundets årsmöte kollar jag in tavel-tv:n, eller flat-screen med en sfp-kollega från Ingå.

Jag har tänkt göra en upgrade på tv-fronten. Är en stor filmtittare, och tror valet blir en Thomson 40 tum full HD från Elgiganten (eller gigantti som det heter i Finland).

Om mötessabotage, eller demokratiutövning, kalla det vad man vill. Nu sitter vi här för att som delegat kan en person föreslå medlemmar till styrelsen utöver valberedningens förslag. Det betyder att hela församlingen måste rösta. De övriga från Raseborg körde hemåt, jag får rösta med stadens hela röstpott på 10. Resultatet av omröstningen är givet, men inte främjar man sin egen sak som obunden med att göra så här - åtminstone en timme har gått förrän vi kan avsluta det annars välplanerade mötet.

Efter det här blir det kampanj vid Lovisa S-market och sen hemfärd. Imorgon är det hundoperation (tycker inte alls om) och ett besök till Åbo för FSS Elevriksdag, samt bronsmatch i Karis på kvällen. Gotta keep busy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar